Всеукраїнський Олімпійський урок та Олімпійський тиждень

Щороку  на початку вересня Національний олімпійський комітет України проводить Всеукраїнський Олімпійський урок та Олімпійський тиждень. В училищі були проведені уроки, присвячені Олімпійському тижню,Олімпійському руху та Олімпійським іграм. Також, цей тиждень присвячується дню Фізичної культури і спорту.

В останні роки зростає цікавість мільйонів людей до олімпійських ігор та міжнародного олімпійського руху. Це яскраве свідчення того, що людство прагне до мирного життя, до прогресу, взаєморозуміння, активної співпраці.

Олімпійські ігри… Всесвітня демонстрація краси, сили, мужності людини. Випробування волі, характеру, сили. Інтерес до Олімпійських ігор – це передусім намагання кожного з нас пізнати самого себе.

На Олімпійських уроках здобувачі освіти детальніше ознайомились з символікою Олімпійських ігор та їх історією. Краща спортсменка нашого учбового закладу продемонструвала майстер-клас з тренувань, та передала естафету всім бажаючим.           Пам’ятаємо,  що у кожного є своя олімпійська сходинка, своя олімпійська висота. І, щоб її досягти потрібно мати велике бажання, віру у свої сили, і щоденно докладати зусиль для здійснення своєї мрії.

Цей пост був опублікований в Новини. Закладка постійне посилання.